Karlijn Sileghem (Spel)

Karlijn studeerde in 1987 af als actrice aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Ze was te zien in diverse films zoals Suspect, Mixed Kebab, Hasta La Vista en de film Home van Fien Troch die onlangs de prijs voor beste regie won tijdens het filmfestival van Venetië.


Verder speelde zij in tv-series als o.a. Sedes & Belli, De Kavijaks, Katarakt, Connie & Clyde, Het Peulengaleis, De Anneliezen en Tom en Harry. In het theater speelde Karlijn bij theatergroepen als Blauwe Maandag Compagnie, Het Toneelhuis, KVS en Victoria.


In 1996 won ze de VSCD Colombina (Nederlandse theaterprijs voor beste actrice in een ondersteunende rol) voor haar rol in Meneer Paul (Blauwe Maandag Compagnie). Ook was Karlijn één van de ladies in de band “Hormonia” van Hugo Matthysen.

Gerlinde Weze (Sopraan)

Gerlinde is een geboren en getogen Gentenaar met passie voor muziek. Ze volgde notenleer, muziek en zanglessen aan de muziekacademies: te Gent (Poel), Gentbrugge: bij Erika Pauwels, Martine Reyners, Anne-Marie Roegiest en Margaretha Claeys; behaalde hier als mezzo haar einddiploma klassieke zang met grote onderscheiding in 2002, Ledeberg, richting jazz bij Ilse Duyck en musical bij Vanessa De Fauw.


Podiumervaring deed ze op door deelname aan voorstellingen van koren en ensembles,
o.a. Bij Jacqueline Van Quaille en vzw Lyrica en als solozangeres in private optredens op diverse locaties. Over de jaren heen volgde ze masterclasses bij o.a. Erika Pauwels, Hilda De Groote, Martine Reyners, Raymond Modesti en Gidon Saks.


Gerlinde heeft drie cd’s uitgebracht; twee klassieke en één met liedjes uit WO I. Verder maakt zij composities op haar eigen teksten.


Nicolas Mannens (Tekst en coaching)

Nicolas, geboren op 14 oktober 1979 in Gent) studeerde theaterwetenschappen aan de Universiteit Gent, en maakt als freelancer sedert 2006 theaterproducties waarin onderwerpen als liefde, dood, verlangen, lust en misantropie aan bod komen."


Contact: info@maquis.be  © vzw Maquis                                                                                                                                                      

VZW Maquis

Like ons op Facebook